Purple Ivy News

Välkommen!

Månad: februari 2016

Purple Ivy välkomnar tre nya medarbetare

Vi är mycket glada att få meddela att vi har tre nya medarbetare inom vårt nätverk som gör att vi kan erbjuda våra kunder ett ännu bredare utbud av hållbarhets-, styrnings- och kommunikationstjänster än vad vi har kunnat tidigare.

Nya medarbetarna utan logga
Tanis Bestland, Kaying Lau och Martin Wright.

Tanis Bestland kommer ursprungligen ifrån Kanada och har bott i Sverige sedan 1998. Hon är kommunikationsstrateg, researcher och skribent med 15+ års erfarenhet av arbete inom marknadsföring och kommunikation på flera multinationella företag inom vattenteknik, säkerhet och IT. Hon har specialiserat sig på att utveckla och genomföra innovativa kommunikations- och marknadsföringsstrategier som ökar engagemang och stärker relationer med anställda, kunder och andra externa intressenter genom att fokusera på kreativt berättande, ”thought leadership” och hållbarhet. Tanis kan hjälpa dig med det mesta inom kommunikation och marknadsföring, inklusive både strategier och utveckling av innehåll – på både engelska och svenska.

Kaying Lau är född och uppvuxen i Nederländerna. Hon flyttade till Kina 2005 och efter några år som egenföretagare blev hon konsult på APCO Worldwide, en verksamhet som hjälper ledande företag i Kina med hållbarhets- och kommunikationsstrategier, myndighetsrelationer, krishantering och PR. År 2012 blev hon Kinachef för Global Reporting Initiative (GRI), en internationell organisation som jobbar för en hållbar global ekonomi genom rapporteringsstöd och vägledning. Kayings bakgrund och erfarenheter gör det lätt för henne att se saker ifrån en annan synvinkel, erbjuda unika insikter och föreslå innovativa lösningar. Hon vill gärna jobba med företag som kommit en bit på väg i sitt hållbarhetsarbete och känner sig redo att kliva fram som ledare på sina respektive områden och bygga nära relationer med olika intressenter.

Martin Wright är en brittisk journalist och redaktör som har vunnit flera priser för sitt skrivande under åren. Han är en skarp och engagerande kommunikatör i hållbarhetsfrågor med en utvecklad förmåga att göra komplexa frågor jordnära. Martin har skrivit för Storbritanniens Green Futures, The Guardian, The Times, Newsweek, New Scientist och The Times of India, och gjort TV för BBC. Dessutom har han varit ordförande för stora hållbarhetsevenemang i London, New York, Delhi och Peking. Han är en visionär med lång erfarenhet att läsa av den långsiktiga innebörden av nya trender. Han drivs av att hjälpa andra förvärva och tillämpa dessa kunskaper.

Med dessa nya styrkor i vårt nätverk känner vi oss mer redo än någonsin att ta oss an våra kunders utmaningar när det gäller att integrera hållbarhetsperspektivet i sin kärnverksamhet. Detta för att såväl skydda den mot potentiella risker som identifiera och förverkliga möjligheterna till tillväxt och förbättrad lönsamhet.

 

 

 

 

 

 

Purple Ivy Podcast Episode 1: Sustainability in China and India

We are pleased to announce that the first episode of the Purple Ivy Podcast is now available – a edited recording of the after-work event we hosted on February 4th, featuring Kaying Lau and Martin Wright discussing sustainability in China and India.

You can find the podcast on SoundCloud at this link: https://soundcloud.com/purple-ivy-podcast/purple-ivy-podcast-episode-1

Purple Ivy Podcast picture

© 2019 Purple Ivy News

Tema av Anders NorenUpp ↑