I måndags hade Purple Ivy en AW för inbjudna gäster. Vi tog tillfället i akt att presentera vår syn på väsentlighetsanalys och hur man kan använda den som ett kraftfullt verktyg för att framtidssäkra företag och deras hållbarhetsarbete. Vi engagerade även våra gäster som fick fundera över hur de skulle vilja använda en dylik analys. Diskussionen gick varm och det känns som att många intressanta erfarenheter utbyttes under gemytliga former. Bland annat konstaterades att tillfället som skapas, i en väsentlighetsanalys, att samla både externa intressenter och kollegor till dialog är väldigt värdefullt för utvecklingen av företaget.

Vi på Purple Ivy uppskattade verkligen inlägget i debatten om att insikten om ett företags samhällsnytta breddar företagets perspektiv både i verksamheten och dess affär

Om du är nyfiken att höra mer om väsentlighetsanalysen som ett verktyg att formulera strategier kring hållbarhet och skapa värde för företaget, eller om Purple Ivys övriga tjänster så hör gärna av dig.

Vi återkommer också med fler AW-tillfällen i våra lokaler på Birger Jarlsgatan 2.